Cara Membuat Keju Nastar
Sunday, 4 January 2015
Add Comment
How to Make a Nastar Cheese
Tools
:
1. Mixer
2. Pan
3. Oven
4. Tablespoon
The
main ingredient cheese cake nastar:
·
200 grams of butter
·
2 egg yolks
·
50 grams of refined
sugar
·
350 grams of wheat
flour
·
Cornstarch 1 tablespoon
flour
·
1 tablespoon full cream
milk powder
·
1/4 teaspoons Vanilla
powder
Fill
ingredients cheese cake nastar:
·
Buying a pineapple jam
so, or
·
1 piece of pineapple,
finely grated
·
125 grams of sugar
·
5 grains of cloves
·
3 cm or knuckles
Cinnamon
Nastar
cake cheese spreads:
·
1 whole egg 1 egg yolk
·
1 tablespoon water
·
Grated cheese for
sprinkling on top to taste nastar
Steps
to make the pineapple jam:
·
Cook the grated
pineapple with sugar, cloves, and cinnamon over low heat.
·
Stir until dry, do not
overcook, remove, let cool.
Steps
to make nastar cheese :
1. Beat
eggs and mixer, sugar, butter, until well blended.
2. Enter
the cornstarch, flour, vanilla powder and milk, while in the sieve and stir
until blended.
3. Take
the dough and just guessed at the size, round shape and fill with pineapple jam
to taste.
4. Prepare
a baking sheet, spread with margarine. Place the cookie dough on a baking sheet
so to, give the distance.
5. Spread
with egg yolk, and sprinkle the top with grated cheese.
6. Bake
cakes with the oven temperature of 175 degrees Celsius. Wait about 15 minutes
or until pastry cooked.
7. Remove
and let cool dam insert in an airtight jar.
Cara Membuat Keju Nastar
Alat
:
·
Mixer
·
Loyang
·
Oven
·
sendok makan
Bahan utama kue nastar keju:
·
200 gram
Mentega
·
2 butir
kuning Telur
·
50 gram Gula
halus
·
350 gram
Tepung terigu
·
1 sdm Tepung
maizena
·
1 sdm Susu
bubuk full cream
·
1/4 sdt
Vanili bubuk
Bahan Isi kue nastar keju :
·
Selai nanas
beli jadi, atau
·
1 buah
Nanas, parut halus
·
125 gram
Gula pasir
·
5 butir
Cengkeh
·
3 cm atau
ruas jari Kayu manis
Bahan Olesan kue nastar keju :
·
1 butir
kuning Telur 1 butir
·
1 sdm air
·
Keju parut
secukupnya untuk taburan di atas nastar
Cara Membuat selai nanas :
·
1Masak nanas
parut bersama gula pasir, cengkih, dan kayu manis dengan api kecil.
·
Aduk hingga
mengering, jangan sampai gosong, angkat, dinginkan.
Cara Membuat
kue nastar keju
1. Kocok dan mixer telur, gula,
mentega, hingga tercampur rata.
2. Masukkan tepung maizena, tepung
terigu, vanili bubuk dan susu, sambil di ayak dan aduk sampai rata.
3. Ambil adonan dan dikira-kira saja
besarnya, bentuk bulat dan isi dengan selai nanas secukupnya.
4. Siapkan loyang, olesi dengan
margarin. Letakkan adonan kue jadi ke atas loyang, beri jarak.
5. Olesi dengan kuning telur, dan
taburi atasnya dengan keju parut.
6. Panggang kue dengan suhu oven 175
derajat celcius. Tunggu sekitar 15 menit atau sampai kue matang.
7.
Angkat,
dinginkan dam masukkan dalam stoples kedap udara.
0 Response to "Cara Membuat Keju Nastar"
Post a Comment